مدل های مختلف ته دیگ برای تجربه‌ای خوشمزه و متفاوت

مدل های مختلف ته دیگ

ته دیگ با آرد

 

مدل های مختلف ته دیگ یکی از اون چیزاییه که تو آشپزی ایرانی جایگاه خاصی داره و به جرات می‌شه گفت تو هیچ سفره‌ای خالی ازش نیست. این خوشمزه‌ترین بخش غذا، از یه برنج ساده گرفته تا ته‌دیگ با آرد یا ته‌دیگ زعفرانی با ماست، همیشه ما رو هیجان‌زده می‌کنه. مدل‌های مختلف ته‌دیگ هر کدوم یه طعم خاص و یه حس نوستالژیک دارن که واقعاً نمی‌شه ازشون گذشت. وقتی این ته‌دیگ‌های طلایی و برشته رو سر میز می‌ذاری، انگار کل سفره یه جذابیت ویژه پیدا می‌کنه. اما واقعاً مدل‌های مختلف ته‌دیگ چی هستن و چطور می‌تونیم بهترین ته‌دیگ رو درست کنیم؟

یکی از رایج‌ترین و در عین حال ساده‌ترین مدل‌های مختلف ته‌دیگ، ته‌دیگ برنج ساده است. این مدل معمولاً با باقی‌مونده‌ی برنج روی حرارت درست می‌شه و نیازی به مواد اضافی نداره. یه قابلمه مناسب، کمی روغن یا کره، و برنجی که با حرارت کم به آرومی سرخ می‌شه، می‌تونه شما رو به یه ته‌دیگ خوشمزه و دل‌چسب برسونه. این مدل بیشتر برای کسایی مناسبه که می‌خوان سریع و راحت ته‌دیگ درست کنن و در عین حال طعم سنتی و اصیل ته‌دیگ رو تجربه کنن. اگر عاشق غذاهای ساده و بی‌دردسر هستید، این مدل براتون ایده‌آل خواهد بود.

 

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی مشهدی

***

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی

***

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی مشهدی

 

مدل های مختلف ته دیگ با آرد هم یکی از اون ایده‌های خلاقانه‌ایه که خیلی از مادربزرگ‌ها به کار می‌برن. استفاده از آرد به‌عنوان لایه‌ی زیرین باعث می‌شه که ته‌دیگ خیلی ترد و برشته بشه. اگه یه بار ته‌دیگ با آرد رو امتحان کنید، مطمئناً عاشق بافت و طعم خاصش می‌شید. روش تهیه‌ش هم خیلی راحته: مقداری آرد رو با کمی آب مخلوط کنید تا یه خمیر شل به دست بیاد و بعد این خمیر رو کف قابلمه بریزید و برنج رو روی اون بچینید. وقتی ته‌دیگ با آرد طلایی و خوش‌رنگ می‌شه، متوجه می‌شید که چرا این مدل از مدل‌های مختلف ته‌دیگ این‌قدر طرفدار داره.

همچنین بخوانید:  ماگ حرارتی جدید | 15 مدل‌ ماگ حرارتی فانتزی برای هر مناسبت + عکس های جذاب

مدل های مختلف ته دیگ زعفرانی با ماست یه انتخاب شیک و خوشمزه برای مهمونی‌هاست. اگه می‌خواید سفره‌تون چشم‌نوازتر و خاص‌تر به نظر برسه، این مدل رو امتحان کنید. زعفران و ماست، یه ترکیب بی‌نظیر ایجاد می‌کنن که عطر و طعم غذا رو چند برابر بهتر می‌کنه. برای درست‌کردنش، کمی ماست رو با زعفران دم‌کرده و نمک مخلوط کنید و کف قابلمه بریزید. برنج رو به‌آرومی روی این ترکیب بچینید و با حرارت کم بذارید تا آروم‌آروم پخته بشه. نتیجه؟ یه ته‌دیگ طلایی و لطیف که نه تنها خوشمزه‌ست، بلکه کلی هم چشم‌نوازه.

 

ته دیگ سیب زمینی ته دیگ نان

***

طرز تهیه ته دیگ رستورانی

***

طرز تهیه ته دیگ برنج ساده

 

یکی دیگه از مدل‌های مختلف ته‌دیگ که خیلی طرفدار داره، ته‌دیگ رستورانیه. این مدل معمولاً به‌خاطر شکل منظم و طعم عالی که داره، بیشتر توی مهمونی‌ها و مراسم خاص استفاده می‌شه. راز این مدل ته‌دیگ، استفاده از مقدار مناسبی از روغن و تنظیم دقیق حرارته. برای اینکه ته‌دیگ رستورانی بهتری داشته باشید، حتماً از قابلمه‌های نچسب و شعله‌پخش‌کن استفاده کنید. به‌این‌ترتیب می‌تونید مطمئن باشید که ته‌دیگتون به بهترین شکل ممکن برشته و طلایی می‌شه. اگه می‌خواید ته‌دیگ‌تون درست مثل ته‌دیگ‌های رستورانی باشه، حتماً به نکات گفته‌شده دقت کنید.

مدل های مختلف ته دیگ سیب‌زمینی هم یکی از پرطرفدارترین مدل‌های مختلف ته‌دیگ به حساب میاد. تکه‌های سیب‌زمینی که با دقت کف قابلمه چیده شدن، وقتی برشته می‌شن یه طعم بی‌نظیر به غذا می‌دن. خیلی‌ها عاشق این مدل های مختلف ته دیگ هستن چون سیب‌زمینی هم نرم و هم ترده و طعم فوق‌العاده‌ای داره. برای درست‌کردنش، سیب‌زمینی‌ها رو به‌صورت ورقه‌ای یا خلالی برش بزنید و قبل از چیدن توی قابلمه، کمی نمک و زعفران روشون بپاشید. این مدل ته‌دیگ واقعاً یه انتخاب بی‌نظیر برای عاشقای سیب‌زمینیه.

همچنین بخوانید:  ترفندهایی برای چیدمان ادویه و حبوبات درآشپزخانه مدرن + گالری تصاویر

 

ته دیگ زعفرانی با ماست

***

طرز تهیه ته دیگ رستورانی

***

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی در فر

 

یکی دیگه از مدل‌های جالب و متفاوت ته‌دیگ، مدل های مختلف ته دیگ کاهوئه. شاید به نظرتون عجیب بیاد، ولی کاهو وقتی با روغن و حرارت کم برشته می‌شه، یه طعم متفاوت و دلچسب پیدا می‌کنه. این مدل بیشتر توی شمال ایران مرسومه و برای کسایی که به دنبال یه طعم جدید هستن، خیلی جالبه. برای درست‌کردن این ته‌دیگ، برگ‌های کاهو رو کف قابلمه بچینید و برنج رو روش بریزید. نتیجه؟ یه ته‌دیگ متفاوت که مطمئناً طرفدارای خاص خودش رو داره.

ته‌دیگ ماکارونی هم یکی از اون مدل‌های خاص و پرطرفداره که توی سفره‌های ایرانی جای خودش رو پیدا کرده. این مدل ته‌دیگ بیشتر مناسب ماکارونی‌های دم‌پختیه و طعم فوق‌العاده‌ای به غذا می‌ده. برای درست‌کردنش، ماکارونی‌های آب‌کش‌شده رو کف قابلمه بچینید و روی اون‌ها برنج بریزید. وقتی این مدل ته‌دیگ طلایی و برشته می‌شه، واقعاً نمی‌شه جلوی خوردنش رو گرفت. اگه از طرفدارای پروپاقرص ماکارونی هستید، حتماً این مدل رو امتحان کنید.

 

ته دیگ ماست و زعفران نی نی سایت

***

ته دیگ زعفرانی بدون تخم مرغ

***

فیلم طرز پخت ته دیگ زعفرانی با ماست

 

ته‌دیگ نان هم یه انتخاب کلاسیک و ساده‌ست که هیچ‌وقت قدیمی نمی‌شه. نون لواش یا سنگک وقتی توی روغن برشته می‌شه، یه طعم عالی پیدا می‌کنه که همه عاشقش می‌شن. برای درست‌کردن این مدل، کافی‌ست نون رو کف قابلمه پهن کنید و برنج رو روی اون بریزید. نتیجه؟ یه ته‌دیگ خوشمزه و بی‌دردسر که خیلی سریع آماده می‌شه. این مدل بیشتر برای کسایی مناسبه که وقت زیادی برای آشپزی ندارن ولی همچنان عاشق ته‌دیگ هستن.

در نهایت، وقتی صحبت از مدل‌های مختلف ته‌دیگ می‌شه، باید بگیم که هر مدلی یه طعم و تجربه‌ی خاص خودش رو داره. از ته‌دیگ‌های ساده و سنتی گرفته تا مدل‌های خاص‌تر مثل ته‌دیگ زعفرانی با ماست یا ته‌دیگ سیب‌زمینی، هر کدوم یه حس خاص به سفره‌ی ایرانی اضافه می‌کنه. ته‌دیگ همیشه یه بخشی از هویت غذای ایرانی بوده و خواهد بود.

همچنین بخوانید:  دیزاین استکان خواستگاری | ایده‌های شیک برای پذیرایی

 

ته دیگ ماست بدون تخم مرغ

***

ته دیگ با آرد

تاریخ انتشار: سه شنبه 2 بهمن 1403

نظرات کاربران

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مجله یتو و لینک مستقیم بلا مانع است. تمامی تصاویر از سطح اینترنت جمع‌آوری شده‌اند. برای حذف تصاویر با ایدی تلگرام @siz_dah ارتباط برقرار کنید.