تزیین پیش غذای ایرانی ساده برای سفرههای رنگارنگ
تزیین پیش غذای ایرانی ساده
وقتی صحبت از غذاهای ایرانی میشود، اولین چیزی که به ذهنمان میرسد خوراکهای لذیذ و خوشمزهای است که ترکیبی از عطر، رنگ و طعم بینظیر را در خود جای دادهاند. اما قبل از اینکه به سراغ غذای اصلی برویم، پیش غذاها نقش مهمی در آمادهسازی اشتها و لذت بردن از سفرهای رنگارنگ دارند. در این مقاله، به سراغ انواع تزیین پیش غذای ایرانی ساده میرویم که هم سریع آماده میشوند، هم میتوان آنها را به شکل مدرن و سنتی سرو کرد. از پیش غذای سرد گرفته تا مدلهای مدرن و جذاب، همه را برایتان آوردهایم. آمادهاید که سفری خوشمزه به دنیای طعمهای اصیل ایرانی داشته باشید؟ پس بیایید شروع کنیم!
***
***
یکی از سادهترین و خوشمزهترین تزیین پیش غذای ایرانی ساده که هیچوقت از مد نمیافتد، سالاد الویه است. این خوراکی لذیذ، ترکیبی از سیبزمینی پخته، تخممرغ، مرغ یا کالباس، خیارشور و سس مایونز است که به عنوان یک پیش غذای ایرانی ساده همیشه روی سفرهها میدرخشد. این سالاد را میتوان بهعنوان یک پیش غذای سرد نیز سرو کرد که در روزهای گرم تابستان، حسابی میچسبد. میتوان برای جذابتر شدنش آن را در قالبهای مختلف درآورد یا به شکل توپکهای کوچک سرو کرد. اگر دنبال یک تزیین پیش غذای ایرانی ساده مدرن هم هستید، کافی است آن را در قالب ساندویچهای کوچک با نان باگت قرار دهید تا ظاهری شیک و متفاوت به خود بگیرد.
***
***
حالا بیایید سراغ یکی از پرطرفدارترین تزیین پیش غذای ایرانی ساده برویم؛ میرزا قاسمی! این غذای شمالی خوشمزه که با بادمجان کبابی، سیر، تخممرغ و گوجهفرنگی تهیه میشود، یکی از بهترین گزینهها برای یک پیش غذای ایرانی ساده است. نکته مهم در تهیه میرزا قاسمی، کباب کردن بادمجانهاست که به غذا طعم دودی و خاصی میدهد. این غذا را میتوان هم به صورت گرم و هم بهعنوان یک پیش غذای سرد سرو کرد، البته معمولاً داغش یک چیز دیگر است! اگر دوست دارید این پیش غذا ظاهری مدرنتر داشته باشد، آن را در کاسههای کوچک سفالی یا روی نانهای تست شده سرو کنید. این روش، علاوه بر اینکه غذا را خوشمزهتر میکند، ظاهری خاص و رستورانی به آن میبخشد.
***
***
بورانی بادمجان یکی از آن پیشغذاهایی است که خیلی راحت و سریع آماده میشود اما مزهای دارد که هیچکس نمیتواند از آن بگذرد. این پیش غذای ایرانی ساده از ترکیب بادمجان کبابی با ماست چکیده و کمی سیر تهیه میشود و طعمی فوقالعاده دارد. اگر دنبال یک تزیین پیش غذای ایرانی ساده سرد هستید، بورانی بادمجان بهترین انتخاب برای شماست. این پیش غذا را میتوان همراه با نانهای خشک و نان لواش سرو کرد و حتی به عنوان دیپ برای سبزیجات استفاده کرد. برای مدرنتر کردنش هم میتوانید کمی گردو و نعناع خشک به آن اضافه کنید تا عطر و طعمش چند برابر شود.
***
***
یکی دیگر از شاهکارهای پیشغذاهای ایرانی، کشک بادمجان است که هم خوشمزه است و هم خیلی راحت آماده میشود. این غذای جذاب که با بادمجان سرخ شده، کشک، پیازداغ و نعناع داغ تهیه میشود، یک پیش غذای ایرانی ساده اما پرطرفدار است که معمولاً به عنوان یک پیش غذای مدرن هم میتوان آن را تزیین و سرو کرد. اگر مهمانی خاصی دارید، میتوانید کشک بادمجان را در لیوانهای کوچک یا در ظرفهای سفالی تزیین شده با گردو و پیازداغ قرار دهید تا علاوه بر طعم بینظیر، ظاهر شیکی هم داشته باشد.
***
مطالب جذاب از سراسر وب
- هوش مصنوعی و اینترنت 6G | ترکیبی که اینترنت رو متحول میکنه!
- مانتو اسپرت زنانه خاص؛ یک مانتو که میتونه استایل تو رو از همیشه جذابتر کنه
- مانتو ارغوانی ترندی؛ با این مانتو دیگه نیازی به فکر کردن به استایل نداری
- عکسی دیدهنشده از حدیث میرامینی در ۱۹ سالگی!
- 15 مدل جدید اورال پارچه ای زنانه که بایذ ببینید! + عکس
- بهترین رنگها برای لباس شیک بچهگانه
- دوربین موبایل چگونه دنیا را متحول کرد؟
- طرح کیک تولد شیک ایدههایی برای جشن خاص
- پرطرفدار ترین مدل صندل زنانه کژوال که باید ببینید! + عکس
- مدل کفش لوفر ترند سال 1404
- جاشمعی صدفی دکوری | دستساز و خاص
- افشاگری لیلا اوتادی درباره شوهر خانگیاش در استوری اخیر
نظرات کاربران