علائم افسردگی را بشناسید + راه درمان افسردگی
حرکت عجیب دختر جوان پس از خیانت همسرش + تصویر جنجالی
رفتار دختر جوان بعد از خیانت همسر به تازگی عکسی توسط دختر جوانی در فیسبوک منتشر شده که باعث عصبانیت و نارضایتی بسیاری …
مدل دیزاین ناخن قرمز کاشت شاین دار + طراحی لاک قرمز اکلیلی
مدل دیزاین ناخن قرمز یکی از محبوب ترین رنگ ها در بین لاک ها برای خانم ها رنگ قرمز است. به نوعی …
رکورد کاهش وزن زده شد | زن میانسال چگونه لاغر شد
رکورد کاهش وزن یک خانم ۴۲ ساله اهل هندوستان به اسم آمیتا راجانی از بدو تولد خود با مشکل اضافه وزن دست …
علایم و درمان افسردگی
در جوامع امروزی، افسردگی یکی از بیماریهای روانی شایع است. با این حال، بر خلاف چیزی که بسیاری از مردم فکر میکنند، افسردگی فقط حالتی از ناراحتی موقتی نیست. این یک اختلال روانی واقعی است که میتواند بر تمام جنبههای زندگی فرد تأثیر بگذارد، از خواب و اشتها تا عملکرد شغلی و ارتباطات اجتماعی. در این مقاله، ما بر راهها و روشهایی برای رهایی از افسردگی تمرکز خواهیم کرد.
درمان افسردگی راه تشخیص علائم افسردگی چیست؟
قبل از اینکه درباره راههایی برای رهایی از افسردگی صحبت کنیم، مهم است که بدانیم چطور افسردگی را تشخیص دهیم. افسردگی میتواند در شکلهای مختلفی اظهار وجود کند و برخی از علائم شایع آن شامل خستگی، احساس افسردگی و ناراحتی، تغییرات در اشتها یا وزن، مشکل در خواب، کاهش انگیزه یا از دست دادن لذت در فعالیتهایی که قبلاً از انجام آن لذت میبردید و احساسهای ناامیدی یا بی ارزشی هستند.
روشهای مقابله با افسردگی
🟨 داروهای مقابله با افسردگی:داروهای مقابله با افسردگی، میتوانند باعث بهبود علائم افسردگی شوند. این داروها میتوانند توسط یک پزشک تجویز شوند و معمولاً در کنار رواندرمانی استفاده میشوند. برخی از این داروها شامل داروهای مهارکننده بازجذب سروتونین، داروهای مهارکننده بازجذب سروتونین و نورادرنالین و داروهای مزاج آور هستند.
🟨 روشهای غیردارویی: برخی از روشهای غیردارویی برای مقابله با افسردگی شامل ورزش، غذای سالم، خواب کافی، و فعالیتهای معنادار هستند. این فعالیتها میتوانند به بهبود حالت خلق و خوی کمک کنند و اغلب در کنار درمانهای دیگر استفاده میشوند.
دلایل ابتلا به افسردگی
افسردگی ممکن است به دلایل مختلفی راه خود را به درون روان افراد پیدا کند. با شناخت این راه ها و دانستن این که بهترین رفتار در مواجه با این دلایل چیست می توانیم خود و اطرافیانمان را تا حدی از این بیماری دور کنیم.
🟦 اتفاقات دردناک در گذشته: تجربه های تلخ و اتفاقات ناخوشایند زندگی می تواند دلیلی بر ایجاد افسردگی باشد.
🟦 مرگ یا از دست دادن عزیزان:
🟦 مصرف مخدر: مصرف تمام مواد اعتیاد آور خطر ابتلا به افسردگی را تا ۳۰ درصد افرایش می دهند.
🟦 ژنتیک: چیزی به اسم ژن افسرده وجود ندارد، ولی وجود سابقه در افراد خانواده احتمالا افسردگی را بالا می برد.
🟦 مشکلات ارتباطی: داشتن مشکلات و اختلافات با نزدیکان می تواند باعث ایجاد افسردگی شود.
🟦 اضطراب: اضطراب یک دلیل بزرگ برای اینحاد افسردگی است. اضطراب علاوه بر دلیلی بر ایجاد این بیماری یک همراه همیشگی برای فرد در زمان افسردگی است.
در آخر به یاد داشته باشید افسردگی یک بیماری است که نیاز خیلی جدی به درمان دارد، گاهی اوقات افسردگی در فرد بدون هیچگونه علائمی پیشرفت می کند. ممکن است افرادی در کنار ما باشند که هیچ اثری از غم در ظاهر آنها وجود نداشته باشد ولی از درون افسردگی درحال پیشرفت و آسیب زدن به این افراد باشد.